Diensten

Op maat maken

Heb je liever een kledingstuk dat helemaal uniek is en perfect bij jou past? Misschien heb je een eigen ontwerp dat je wilt laten maken? Samen kunnen we de kleding die jij in je hoofd hebt vormgeven.

Kom met ons aan tafel zitten, dan maken wij samen de kleding die jij in je hoofd hebt.

Consult

Heb je specialistisch advies nodig, kom je ergens niet uit of wil je een vrijblijvend consult? Je kunt altijd even langs komen, je bent altijd welkom.

Tailleren

Past je kleding jou niet (meer) zo goed en wil je het op maat laten verstellen? Wij kunnen het perfect voor je tailleren.

1

Eerste consult

Kom langs met je ideeën, dan bespreken we rustig eerst al je wensen en kijken we naar de mogelijkheden. We bespreken alle opties, hoe lang het gaat duren en de kosten. Je zit nog nergens aan vast.

2

Stof & afmetingen

Als eerste zal je maat worden genomen. Heb je al eigen stof, breng het dan mee. Je kunt ook stof kiezen uit ons eigen assortiment. We zullen ook alvast globale tekeningen maken.

3

Contract

Omdat het om maatwerk gaat, vragen we je een aanbetaling van 40% te doen, een kopie van je legitimatie mee te sturen en een contract te ondertekenen zodat we allebei gebonden zijn.

4

Ontwerp

Nu gaan we echt voor je aan de slag. Nadat we alle nodige maten hebben genomen en al het papierwerk in orde hebben, gaan we samen een stijl kiezen en ontwerpen we precies wat jij wil.

5

Online status volgen

Terwijl wij hard voor je aan de slag gaan, kan jij online volgen waar we mee bezig zijn.

6

Eerste keer passen

Om zeker te zijn dat de jurk je goed past, kun je langskomen om het te passen als het grof geregen is.

7

Afwerken

Nadat het kledingstuk in elkaar is gezet is het tijd voor de applicaties, steentjes en alle kleine details. Alles wordt dan netjes afgewerkt. Hierna wordt er nog een laatste kwaliteitscheck gedaan.

8

Ophalen

Het is af en je mag het komen ophalen! Pas het voor de zekerheid nog een keer. Ben je tevreden, dan betaal je het resterende bedrag, pakken we het voor je in en mag je het meenemen.

Maak een afspraak en kom langs!

Naailessen

Wil je liever zelf leren naaien? Schrijf je dan in voor een van onze cursussen.