whatsapp
CHAT

bETAALMETHODES

Hoe je bij ons betaalt

Online in de shop

Of in de winkel

Mocht je nieuwsgierig zijn

Betaalmethodes online

iDEAL
iDEAL is een betaalmethode, waarbij je je aankoop in een webwinkel afrekent via je eigen bank.Als je iets koopt via een webwinkel, dan kies je 'bij de kassa' je eigen bank. Je belandt dan automatisch op het inlogscherm van de internetbankieromgeving of mobiel bankieren app van je bank. Als je bent ingelogd hoef je de betaling alleen nog maar te bevestigen.


Apple Pay
Sinds 11 juni 2019 kun je online betalen met Apple Pay als je bankiert bij ING. In de webwinkel kies je bij betaalmethode voor Apple Pay en bevestig je de betaling met Face ID of Touch ID.


PayPal

PayPal is een populair middel om online te betalen. Deze betaalmethode wordt ook veel gebruikt op veilingsites als eBay en Marktplaats. Anders dan iDEAL biedt PayPal aankoopbescherming. PayPal is in dat opzicht als betaalmethode te vergelijken met creditcards.
Heb je een product dat je met PayPal hebt betaald niet ontvangen, dan zorgt PayPal dat je je geld terugkrijgt. Ook als het product tijdens verzending beschadigt of sterk afwijkt van de beschrijving, kun je via PayPal je geld terugkrijgen. Je moet dan wel zelf een claim indienen.


Credit Card

Creditcards worden veel gebruikt voor online betalingen aan buitenlandse webwinkels. Ze kennen een zogeheten chargeback-regeling. Je kunt hier een beroep op doen als:

- Je een bestelling niet geleverd hebt gekregen.
- Een product beschadigd is bij aankomst.
- Als je iets krijgt wat je niet besteld hebt.

De creditcardmaatschappij vordert het geld terug bij de verkoper en geeft het aan de kaarthouder terug.
Zowel PayPal (zie hieronder) als creditcardmaatschappijen leggen de bewijslast bij de verkoper. Als die bijvoorbeeld niet kan bewijzen dat hij een bepaald product geleverd heeft, kan de consument zijn geld terugkrijgen.
Aankopen die je met je creditcard of PayPal doet zijn bovendien vaak verzekerd tegen diefstal, vermissing of beschadiging.

Bancontact
Bancontact is een bankbetaalmethode uit en voor België waarmee klanten via hun eigen vertrouwde bankomgeving betalen. Je kant Bancontact zien als de iDEAL van België. Het is een erg populaire betaalmethode en dus zeer geschikt voor iedere ondernemer met klanten in België.

Achteraf betalen

Het is mogelijk om bij ons in de boetiek te betalen als je je kleding komt ophalen. We accepteren contant geld en PIN.