whatsapp
CHAT

Retourneren

Wil je iets terugsturen?

Verkeerde maat

Of om een andere reden?

Dit is ons retourbeleid

Bedenktijd

Je hebt 14 dagen om te bepalen of je tevreden bent met het artikel. Als het artikel je niet past of als je niet tevreden bent mag je je aankoop ruilen of retourneren mits het artikel niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen is en dat alle labels of etiketten er nog aan/op het artikel zitten en in originele verpakking

Retourneren

STAP 1: INPAKKEN PAKKETJE

Zorg ervoor dat de bestelling in de originele verpakking en in oorspronkelijke staat teruggestuurd wordt. Dit wordt bij aankomst gecontrolleerd.STAP 2: AANVRAGEN RETOUR

Voordat u uw bestelling retourneert, vragen we u ons graag een mailtje te sturen met:
- Uw volledige naam of ordernummer
- Het Track & Trace nummerSTAP 2: PAKKET AFLEVEREN

Retourneren kan via de dichtstbijzijnde postkantoor, de kosten hiervan zijn afhankelijk van gewicht en postkantoor. Retourneren kan naar onderstaande adres. Dit staat ook linksboven aangegeven op de verzendlabel. Wij vergoeden deze kosten niet.

Made by Khadija
Paulus Potterstraat 66
1318 PR Almere


Ook kan het pakket zelf worden afgeleverd in onze boetiek in Almere. Maak hier voor ook een afspraak.

Boete

Mocht het artikel beschadigd of vuil zijn, waardoor het gereinigd of gerepareerd moet worden, wordt er een boete in rekening gebracht. Dit bedrag zal door ons worden vastgesteld en wordt afgetrokken van de aankoopprijs.

Geld terug

Artikelen die via PostNL of anderzijds worden teruggestuurd, worden zo snel mogelijk, maar altijd binnen 14 dagen na ontvangst verrekend of terugbetaald. Dit is afhankelijk van de betaaloptie waarmee je de artikelen hebt betaald.