whatsapp
CHAT

Verzending

Alles over de bezorging

We doen altijd ons best

Voor jullie

Om zo snel mogelijk te leveren

Levertijden

Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. De standaard levertijd binnen Nederland ligt tussen de 1 á 2 werkdagen.

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen in verband met drukte, of als u voor extra opties, zoals tailleren of verstellen, heeft gekozen. De levering van uw bestelling kan dan iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Verzendkosten

De vermelde prijzen op de webshop zijn exclusief verzendkosten. Wij berekenen twee verschillende standaardtarieven voor het versturen van een bestelling, afhankelijk van het gewicht van de jurk(en). Ook kan je kiezen voor Express verzending, waarbij we uw bestelling voorrang geven en het sneller wordt verzonden.

Het standaardtarief voor verzending binnen Nederland bedraagt €9,95. Voor pakketjes boven de 10 kg is dit €16,95.

Het tarief voor Express verzending binnen Nederland bedraagt € 16,95. Voor pakketjes boven de 10 kg is dit € 24,95.

Bezorging

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Ophalen in boetiek

Ophalen is mogelijk tijdens openingtijden bij ons in de winkel.