whatsapp
CHAT

Op maat

Kleding op maat

Je eigen kledingstuk

Helemaal uniek

De perfecte maat

We maken het samen

Handgemaakt
Op maat getailleerd
Veilig betalen
Snelle bezorging
hoe het bij ons werkt

Een eigen jurk in 7 stappen

STAP 1
STAP 2
STAP 3
STAP 4
STAP 5
STAP 6
STAP 7

1
2
3
4
5
6
7

Eerste afspraak

Kom langs met je ideeën, dan bespreken we rustig eerst al je wensen en kijken we naar de mogelijkheden. We bespreken alle opties, hoe lang het gaat duren en de kosten. Je zit nog nergens aan vast.

Stof & afmetingen

Als eerste zal je maat worden genomen. Heb je al eigen stof, breng het dan mee. Je kunt ook stof kiezen uit ons eigen assortiment. We zullen ook alvast globale tekeningen maken.

Contract

Omdat het om maatwerk gaat, vragen we je een aanbetaling van 40% te doen, een kopie van je legitimatie mee te sturen en een contract te ondertekenen zodat we allebei gebonden zijn.

Ontwerp & naaien

Nu gaan we echt voor je aan de slag. Nadat we alle nodige maten hebben genomen en al het papierwerk in orde hebben, gaan we samen een stijl kiezen en ontwerpen we precies wat jij wil.

Eerste keer passen

Om zeker te zijn dat de jurk je goed past, kun je langskomen om het te passen als het grof geregen is.

Afwerken

Nadat het kledingstuk in elkaar is gezet is het tijd voor de applicaties, steentjes en alle kleine details. Alles wordt dan netjes afgewerkt. Hierna wordt er nog een laatste kwaliteitscheck gedaan.

Ophalen

Het is af en je mag het komen ophalen! Pas het voor de zekerheid nog een keer. Ben je tevreden, dan betaal je het resterende bedrag, pakken we het voor je in en mag je het meenemen.

Kom bij Khadija aan tafel zitten, dan maken wij samen de kleding die jij in je hoofd hebt. Plan nu een afspraak in en kom langs om je wensen te bespreken, of neem eerst contact op via Whatsapp.