Over ons

Made by Khadija is een boetiek en online webshop die modieuze en cultureel authentieke kleding aanbiedt voor dames en heren van hoge kwaliteit. Khadija ontwerpt haar collecties om perfect op maat gemaakt te zijn voor iedereen, ongeacht hun grootte, geslacht of beperkingen. Wij werken in een warme, gastvrije, eerlijke en ontspannen omgeving. 

Khadija Faraj is een Marokkaanse modeontwerpster met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en maken van traditioneel Arabisch-Marokkaanse jurken en moderne kleding. Haar droom is altijd geweest om haar eigen kledinglabel te maken, wat nu een realiteit is geworden.

Over Khadija

Welkom op mijn website! Mijn naam is Khadija en ik ben een professionele en gediplomeerde naaister en modeontwerpster. Ik specialiseer mij in het ontwerpen en maken van Marokkaanse jurken; caftans, takchitas, jalabas, maar ook moderne kleding, galajurken en meer.

Het is al jarenlang m’n grote droom geweest om een eigen kledinglijn te maken en een eigen winkel te openen. Nu, na meer dan 30 jaar ervaring op te hebben gedaan en meerdere diploma’s te hebben behaald als coupeuse, naaister, modeontwerpster en lerares, is het dan eindelijk zover!

De kleding uit mijn collecties zijn voor verhuur, verkoop aan bedrijven, ziana’s en particulieren. Neem gerust een kijkje in mijn webwinkel, wie weet vindt je wel de jurk die bij jou past. Er is wat moois voor iedereen.